Stefania & Alex – Sole Events

Ho Ho Ho, e vremea pentru un vin fiert, cadouri, luminite, sarbatoare, poate si niste zapada, e vremea sa va arat si o nunta tare draguta la care am luat parte, nunta Stefaniei si a lui Alex.

Stefania si Alex si-au dorit ca nunta lor sa aiba loc toamna, au avut noroc de o vreme superba, iar eu am avut din nou noroc de niste oameni foarte faini. Chiar daca intial Alex mi s-a parut un pic prea serios, la sedinta foto si la petrecerea de dupa s-a dezlantuit si ne-am distrat de minune. Mi-a placut tare mult conexiune dintre ei, cum se priveau, cum comunicau si cum s-au bucurat impreuna de o zi speciala ca si cum nimic altceva nu exista in acel moment. Va las mai jos cateva dintre cadrele mele preferate de la acest eveniment, enjoy!

 

Stefania, Alex, m-am bucurat tare sa fiu alaturi de voi, sper ca rezultatul final sa va bucure macar atat de mult cat m-a bucurat pe mine. Sa aveti niste Sarbatori linistite si abia astept sa continuam distractia in primavara, la sedinta foto After Wedding, Big Hugs!

Cu drag,

Stefan

Leave a Reply