Roxana & Radu

 

Roxana si Radu, cuplul care m-a cucerit prin naturalete, fericire, rasete, emotie pura si sinceritate.

Prima intalnire cu Roxana a avut loc in 2018 in timpul unei sedinte foto unde eram impreuna cu fratele ei Stefan si viitoare sa sotie Monica. Nu stiu daca Roxana isi mai aduce aminte momentul, dar eu il tin minte perfect, ii pozitionam pe cei doi pentru o poza de cuplu cand din spate, a aparut o blonda creata tipand si aruncandu-se in bratele lui Stefan, de parca nu il mai vazuse de ceva ani, remember Rox?

 

In ziua evenimentului din aceasta vara, cei doi m-au cucerit prin veselia pe care au afisat-o in fiecare moment, nu exagerez cu nimic, dupa sedinta foto Before the Wedding va dau cuvantul meu de onoare ca ma durea gura de la cat am ras impreuna cu ei. Evident, nici in ziua nuntii nu s-au lasat mai prejos, doar ca deja stiam filmul si eram antrenat :)), au adaugat insa un mare plus de emotie, marturie stau fotografiile de mai jos unde puteti vedea o poveste sincera, reala, nimic regizat, o poveste plina de zambete si lacrimi de fericire, enjoy!

 

Roxana, Radu, va multumesc ca ati avut incredere in mine si ma bucur tare mult ca am fost alaturi de voi, m-ati incarcat cu energie pozitiva pe tot parcursul zilei, ma antrenez pentru sedinta foto After Wedding :), va imbratisez!

 

Cu drag,

Stefan

 

Leave a Reply