Roxana & Stefan

Roxana si Stefan sau explozie de caldura sufleteasca, veselie si momente faine!

Nunta celor doi a avut loc in septembrie, cred ca a fost printre ultimele nunti permise de anul trecut, un an din nou greu pentru toti din cauza acestui virus care ia diverse infatisari si nu vrea sa ne lase deloc in pace. Roxana si Stefan sunt un cuplu tare fain, sunt mereu foarte atenti cu oamenii din jurul lor, cu foarte mult bun simt si cu o sensibilitate sufleteasca aparte.

Evenimentul lor a fost pentru mine ca o gura de oxigen intr-un oras poluat, a fost o oaza de normalitate si liniste intr-o perioada agitata, plina de neprevazut si sufocata de restrictii. Mai jos aveti o selectie a momentelor mele preferate din sedinta foto Before the Wedding si din ziua nuntii, enjoy!

 

Roxy, Stefan, va multumesc ca ati avut incredere in mine, sunteti foarte faini impreuna, va doresc sa radeti si sa va distrati in fiecare zi cum ati facut-o in ziua nuntii, va imbratisez, sa ne revedem sanatosi!

Cu drag,

Stefan

 

 

One Response

  1. Saba Haq
    19/01/2022

    Stunning wedding album!! Love all the pictures, so many happy memories from your wedding. My favourite is the one with Roxie in the glasses and rainbow dress! Thank u for letting me be part of it xxx

    Reply

Leave a Reply