Oana + Adi

Am asteptat cu nerabdare sa ajung cu prelucratul evenimentelor la nunta Oanei si a lui Adi, pentru ca petrecerea de la restaurant a fost de-a dreptul fabuloasa. Incep sa va povestesc despre nunta lor de la coada la cap :), atunci cand ma gandesc la Oana si Adi imi vin in minte momentele in care Oana tipa dezlantuita in rochie de mireasa si conversi pe muzica celor de la Vox, iar Adi impreuna cu prietenii lor incercau sa tina pasul :d.

Oana si Adi si-au organizat singuri nunta, pana la cel mai mic amanunt, mi-a placut meticulozitatea lor, recunosc ca initial m-a si speriat un pic, am avut 2 intalniri cu ei in care am pus la punct impreuna cu Mihai – cel care s-a ocupat cu brio de parte video – toate detaliile legate de desfasurarea evenimentului. Spun ca m-am speriat un pic, pentru ca erau foarte stresati si agitati cu pregatirile, am comunicat in permanenta cu ei pana la data evenimentului si in ziua nuntii am avut parte de o surpriza, oamenii se schimbasera total, erau pe sistemul I do not give a damn, este ziua noastra cea mare, let`s party si asa a fost. Mai jos puteti vedea despre ce vorbesc, enjoy!

 

Oana, Adi, ati fost foarte tari, ma bucur mult ca am avut ocazia sa va cunosc si sa documentez nunta voastra, impreuna cu prietenii vostri sunteti o gasca foarte faina . Till next time, big hugs!

Cu drag, Stefan

Leave a Reply