Maria + Adrian

Hopa toamna, Hopa postarea, Hopa Maria si Adrian !

Maria si Adrian locuiesc in Austria, astfel ca intalnirea noastra a avut loc virtual, printr-o conferinta video, unde recunosc ca nu pot “citi” oamenii foarte bine, prefer intotdeauna intalnirile live, m-am bazat insa pe faptul ca pana acum, toti cei care locuiesc in afara tarii, sunt mult mai relaxati fata de noi, cei care traim zi de zi in minunata Romanie :).

Confirmarea ca am avut dreptate din nou, a fost chiar la cununia civila, unde cei doi au fost emotionati dar si extrem de relaxati si bine dispusi. Maria si Adrian sunt un exemplu foarte bun de cum ar trebui sa fie un cuplu in ziua nuntii, ok inteleg ca exista stres, ca ceva poate nu merge cum ati planuit, dar la naiba, nu mai poti face mare lucru atunci, de ce sa nu te gandesti doar la jumatatea ta si sa traiesti ziua la maxim? Recunosc ca si pentru noi, cei care suntem acolo sa va surprindem emotiile, trairile, iubirile,  este totul mult mai usor, daca voi sunteti in filmul vostru :). Si daca am pomenit de noi, nu pot sa nu il mentionez si pe Mihai, cel care a fost din nou jumatatea mea si la acest eveniment :)). Mai jos aveti cateva dintre cadrele mele preferate de la nunta Mariei si a sufletului ei : Adrian, enjoy!

 

Maria, Adrian, ma bucur tare mult ca v-am cunoscut si am fost langa voi in asa zi speciala, sper ca rezultatul final sa fie pe masura bucuriei si entuziasmului vostru, va imbratisez!

Cu drag,

Stefan

Leave a Reply