Irina + Ovidiu

Mai da-te-n dragostea mea!

Ieri in timp ce conduceam, intorcandu-ma de la gradinita impreuna cu Eva, fetita mea de aproape 4 ani, o aud spunandu-mi foarte hotarata: Tati, mai da-te-n dragostea mea. Am pufnit in ras si i-am raspuns: ma duc tati, ma duc, dar hai sa o intrebam totusi si pe mami, poate ma trimite in alta parte.

Mai da-te-n dragostea mea este concluzia unei experiente de neuitat alaturi de Irina si Ovidiu, doi valceni de-ai mei, care s-au hotarat sa-si oficializeze relatia pe 25 mai in Ramnicu Valcea. In fiecare vara merg impreuna cu familia la casa bunicilor din Valcea pentru cel putin o saptamana, timp in care ne plimbam prin imprejurimi, astfel incat nu credeam ca a ramas vre`un loc pe care sa nu il stiu in tot judetul. Eh, surpriza, Irina a ales ca loc al pregatirilor o locatie fabuloasa, aflata pe varful unui deal, intr-o padure mirifica, o locatie de care nici macar nu auzisem – Conacul Malul Alb.┬áDe fiecare data cand am un eveniment in Valcea, simt ceva aparte, poate si pentru ca acolo imi petreceam vacantele de vara cu ai mei, poate si pentru ca este un oras linistit, cu multa verdeata, este sentimentul acela de Acasa. Pe cei doi pot sa ii caracterizez pe scurt: Irina este o nebuna frumoasa all the time, in timp ce Ovidiu, innebuneste frumos alaturi de Irina :). Mai jos puteti vedea povestea lor, asa cum am trait-o si fotografiat-o eu, enjoy!

Irina, Ovidiu, va multumesc frumos pentru toata experienta traita impreuna si asta incepand de la prima intalnire, cand am ras cu voi cum rar mi se intampla. Stiu ca sunteti acum intr-un loc departe, cu mult soare, bucurandu-va de luna de miere si mai stiu ca atunci cand va intoarceti plecam impreuna de nebuni, pentru sedinta After Wedding, asa ca va imbratisez tare si abia astept sa ne reintalnim.

Cu drag,

Stefan

Leave a Reply