Eveline + Horia

It’s the most wonderful time of the year, mai pe romaneste, este luna in care orasul se blocheaza in fiecare zi pentru ca , nu-i asa, este in legea Firii, cum inspirat preciza un prieten care traieste in Sibiu.

A venit timpul pentru ultima postare pe blog din acest an, un an plin de oameni frumosi si experiente noi. Asa a fost si documentarea nuntii Evelinei si a lui Horia, chiar daca ploaia ne-a dat un pic peste cap si nu am reusit sa facem sedinta foto, toata lumea a fost relaxata pentru ca vom avea o sedinta After Wedding in primavara si va fi ceva fabulos, sunt sigur. Anul acesta am avut norocul sa am parte numai de petreceri tari, nici nu ar cum sa fie altfel atunci cand ai o gasca faina langa tine, un band trecut pe la Vocea Romaniei, nu ai cum sa nu te distrezi de parca ar fi ultima ta petrecere din viata asta. Nu ma credeti pe cuvant, urmariti imaginile, enjoy!

Eveline, Horia, m-am simtit foarte bine alaturi de voi, mi-ati transmis toata ziua o stare pozitiva si pentru asta va multumesc. Ne revedem in curand, pana atunci big hugs!

Cu drag,

Stefan

Leave a Reply