Ela & Mihai

Mihaela si Mihai sau M&M

2021 a fost un an special pentru mine prin prisma evenimentelor pe care le-am avut, evenimente cu masca, fara masca, cu restrictii, fara restrictii, a fost foarte greu sa incerc sa surprind emotiile si trairile oamenilor care purtau masca. Evenimentul celor doi a fost din fericire in penultimul weekend din iulie, atunci cand masca nu mai era obligatorie iar oamenii au fost un pic mai relaxati.

M&M este un cuplu delicios, exact ca celebrele buline de ciocolata, locuiesc si muncesc in Elvetia, am apreciat foarte mult ca au venit in tara pentru a se vaccina ( in Elvetia procesul de vaccinare pentru cei tineri dura foarte mult), la fel de mult am apreciat deschiderea lor fata de mine si de stilul meu de fotografiere avand in vedere ca nu ne-am vazut decat o singura data online. Au fost extrem de draguti si la prima intalnire mi-au adus cadou o bere hawaiana ( delicioasa ), i-am simtit foarte aproape si mi-a placut foarte mult ca in ziua evenimentului au acordat o atentie deosebita familiei si mai ales bunicilor. De organizarea unui eveniment perfect  s-a ocupat Adriana Petre si ale sale fete de la Creatorii de Nunti, prea multe nu mai sunt de spus, va las mai jos cu o mica selectie de fotografii dintr-o frumoasa zi de iulie, enjoy!

 

M&M, am ramas dator cu o bere artizanala :), prima data cand ne vedem, ma revansez, stiu ca veti fi mereu fericiti, cu zambetul pe buze si deliciosi asa cum v-am cunoscut eu, va imbratisez !

Cu drag,

Stefan

 

Leave a Reply