Dora + George

Cineva m-a intrebat la un moment dat, de ce imi place sa fotografiez nunti. Nu m-am priceput sa ii explic foarte bine ceea ce simt atunci cand documentez un astfel de eveniment, nuntile difera foarte mult fata de cele de acum 6 ani cand am luat eu contact cu fotografia de eveniment, mirii sunt mult mai relaxati si au renuntat la “traditiile” inutile, ballroom-urile clasice au pierdut teren in fata locatiilor mai cosy – asta imi place din ce in ce mai mult, insa mie imi place sa fotografiez nunti pentru ca sunt cu Oameni :). Stiu, suna ciudat, dar mie intotdeauna mi-a placut sa socializez, sa cunosc oameni diferiti, oameni misto, sa parcurg alaturi de ei fiecare moment din ziua nuntii, practic sa traiesc si eu alaturi de ei, nunta lor ┬ási fac asta cam de 15-20 de ori pe an, deci cum sa nu imi placa :). Sunt fericit ca inca tin legatura cu fosti miri de acum 6 ani de zile, chestia asta imi da energie si pentru mine este satisfactia suprema.

Revenind la protagonisti postarii de astazi, Dora si George, ei mi-au dat ocazia sa descopar o alta locatie foarte faina pentru evenimente – Treehouse Lunguletu. Exceptand cununia civila si pregatirile lui George, toate etapele evenimentului s-au desfasurat acolo. Make-up pe marginea piscinei, pregatirile Dorei intr-o cabanuta de lemn cu o fereastra magnifica, decorata prin reflexii pictate de toamna ce ne inconjura, cununia religioasa la umbra unui nuc batran, prieteni tare frumosi si inimosi, zambete, rasete, emotie, distractie, toate acestea au fost ingredientele pentru o zi perfecta si un eveniment de care toti participantii isi vor aminti, inclusiv eu :), enjoy!

Dora, George, ma bucur ca v-am cunoscut, va multumesc pentru experienta pe care mi-ati oferit-o si sper ca rezultatul sa fie pe placul vostru, va imbratisez!

Cu drag,

Stefan

 

 

 

One Response

  1. Anda + Flo - Stefan
    10/02/2020

    […] sa dezvolt un pic, pe Anda si Flo ii cunosc de anul trecut, de la nunta Dorei si a lui George (click aici), cei care de altfel le-au fost si nasi in aceasta toamna. M-am bucurat mult cand Anda m-a […]

    Reply

Leave a Reply