Dani + Marius

Revin pe blog cu o noua postare, frumoasa poveste a Danielei si a lui Marius. In momentul in care ma apuc sa scriu despre mirii mei, incerc sa imi aduc aminte cat mai fidel,  timpul petrecut alaturi de ei. Primul lucru care imi vine in minte legat de intalnirea cu Marius si Dani este faptul ca aceasta s-a produs la o cofetarie din centrul Bucurestiului, unde Marius a devorat o savarina :), probabil conteaza si faptul ca acum fiind la dieta, as lichida pe loc vre`o 5 savarine asa.

Dani si Marius fac parte din categoria de cupluri care se implica total in pregatirile pentru ziua nuntii, Dani fiind cea care a decorat cu mult bun gust si suflet toate locatiile, incepand in curtea lor si terminand cu ringul de dans de la Seratta. Mi-a placut foarte mult pasiunea si priceperea Danielei in a decora si a-si transpune sufletul frumos in tot ceea ce a insemnat nunta lor. Va invit sa vizionati povestea lor in imagini, asa cum am trait-o eu prin lentila aparatului.

Dani, Marius, ma bucur ca v-am cunoscut si sper ca fotografiile mele sa va readuca emotiile si bucuriile traite in aceea zi, va imbratisez!

Cu drag,

Stefan

sedinta foto mire mireasa

Leave a Reply