Cristina + Martin

Ora 24.00, pregatesc postarea nuntii Cristinei si a lui Martin pentru a doua zi, mi-am promis ca voi fi mereu sincer in ceea ce voi scrie pe blog, stau de 10 min in fata tastaturii si nu reusesc sa compun ceva inteligibil :). Nu vreau sa intelegeti ca nu a fost o nunta faina, a fost o nunta complet diferit de faina fata de nuntile pe care le-am documentat pana acum, obisnuit cu party-uri nebune, acum am avut parte de concert de pian si de vioara, na, documenteaza asta :). Sa o iau cu inceputul, Cristina si Martin sunt doi matematicieni care lucreaza in tari diferite dar locuiesc in Paris, intalnirea cu ei a avut loc pe skype, atunci nu stiam exact cu ce se ocupa, dar am mirosit ceva, tatal meu fiind fost profesor la Politehnica( eu nu am mostenit decat darul de a-mi da seama cand stau de vorba cu oameni destepti :). Au fost extrem de politicosi, iar la finalul discutiei, am ramas cu impresia ca glumele mele avand ca scop apropierea, nu au avut efectul cu care eram obisnuit. A venit si ziua nuntii, de ceva ani nu am mai avut asa emotii inaintea unei sedinte foto, gandindu-ma cum naiba fac eu sa relaxez doi oameni care se ocupa cu stiinte exacte si mai ales dupa intalnirea de pe skype. Surpriza mare insa, Cristina si Martin au fost foarte misto( scuzati limbajul), ne-am distrat, am glumit si a fost o sedinta foto reusita.Petrecerea a fost total diferita de cum stim noi nuntile din Romania, a fost o petrecere in care Cristina, Martin si cei din familia lor, ne-au incantat la pian si la vioara cu partituri celebre (banuiesc doar), am avut parte de speech-uri din partea parintilor si mirilor, apoi a urmat si dansul. Va pot spune ca a fost cea mai diferita experienta a mea de pana acum, dar mi-a placut al naibii de tare, rar am vazut un mire sa-si priveasca asa mireasa in ziua nuntii (fiti atenti la imagini), Cristina este foarte norocoasa iar Martin extrem de sensibil.

Cristina, Martin, a fost o placere sa va cunosc pe voi, familia si prietenii vostri, sper ca rezultatul final sa va bucure si surprinda, astept cu nerabdare vestea ca aveti acasa cel putin o medalie Fields ;), big hugs guys!

Cu drag,

Stefan

PS: La acest eveniment am beneficiat de ajutorul lui Cristi Lazarescu, prieten fotograf din Valcea , care a facut o treaba foarte buna, 6 din fotografiile de mai jos ii apartin, Cristi iti multumesc tare mult pentru efortul de a fi alaturi de mine la aceasta nunta, ma voi revansa.

Cristina + Martin 0016 copy Cristina + Martin 0176 copy Cristina + Martin 0208 copy Cristina + Martin 0212 copyCristina + Martin 0230 copy Cristina + Martin 0232 copy Cristina + Martin 0238 copyCristina + Martin 0284 copyCristina + Martin 0279 copyCristina + Martin 0071 copyCristina + Martin 0075 copyCristina + Martin 0092 copyCristina + Martin 0083 copyCristina + Martin 0106 copyCristina + Martin 0093 copyCristina + Martin 0488 copyCristina + Martin 0628 copyCristina + Martin 0486 copyCristina + Martin 0578 copyCristina + Martin 0422 copyCristina + Martin 0436 copyCristina + Martin 0645 copyCristina + Martin 0547 copyCristina + Martin 0332 copy

Leave a Reply