Cristina & Claudiu

O nunta ca un festival, acesta a fost raspunsul pe care l-am primit in momentul in care i-am rugat sa imi povesteasca cum vad ei ziua nuntii.

Intalnirea cu Cristina si Claudiu a fost printre putinele intalniri fizice pe care le-am avut in perioada pandemiei, majoritatea se desfasurau online, chiar imi este dor de intalnirile fata in fata, altfel comunici, altfel simti vibe-ul, pozitiv sau negativ, al celor cu care vei lucra pentru o scurta dar intensa perioada de timp.

Cristina si Claudiu sunt doi oameni speciali, spun speciali pentru ca nu si-au dorit o nunta clasica, ei au vrut ca nunta lor sa fie altfel, sa ii reprezinte in totalitate, sa nu urmeze clasicele traditii, sa nu existe acel dress code specific nuntilor, vroiau pur si simplu sa aiba alaturi oameni dragi si sa se distreze impreuna ca la un festival.

Locatia a fost situata la aprox 30km de Bucuresti, la o pensiune care beneficia de un camp imens, acolo unde au organizat de altfel si petrecerea. Singura parte care mi-a adus aminte de o nunta clasica au fost pregatirile dar si partea cand Cristina s-a lasat asteptata pentru ca machiajul nu era perfect :). Ceremonia de logodna si inmanarea verighetelor a fost tinuta de un prieten actor, vizibil emotionat, care insa si-a dus la indeplinire sarcina cu succes, apoi a urmat petrecerea pe camp :). Aveti mai jos cateva dintre cadrele mele favorite de la acest festival, enjoy!

 

Cristina, Claudiu, ma bucur ca am fost alaturi de voi, aveti o gasca de prieteni fantastici, va doresc ca toata viata sa ii aveti alaturi si atunci cu siguranta veti avea o casnicie ca un festival, va imbratisez!

 

Cu drag,

Stefan

 

 

Leave a Reply