Claudia + Bogdan

Postarea de astazi este despre Claudia si Bogdan, doi tineri care au avut incredere in mine si mi-au incredintat misiunea de a documenta tot ce s-a petrecut intr-o zi faina de august, poate cea mai importanta zi a lor de pana atunci, ziua nuntii.

Cu cei doi m-am cunoscut pe skype, ei locuind si muncind in afara tarii, mi-a placut foarte mult dezinvoltura Claudiei si la fel de mult mi-a placut cand Bogdan mi-a spus ca ei au incredere 100% in mine, in ceea ce fac, ca abia asteapta sa ne cunoastem si sa lucram impreuna. Ne-am cunoscut cu ocazia cununiei civile care a avut loc cu cateva luni inaintea petrecerii de nunta, atunci le-am cunoscut si gasca de prieteni astfel incat mi s-a confirmat ceea ce simtisem la intalnirea virtuala, va fi o nunta relaxata, axata pe cei doi si pe distractie. Claudia nu si-a dorit poze la makeup, a vrut doar cateva cadre surprinse la pregatiri, Bogdan mi-a spus ca pe el il intalnim direct la biserica, pentru cununia religioasa :). Petrecerea a avut loc La Conac, una dintre putinele locatii dragute din Bucuresti unde iti poti organiza nunta in aer liber. Mai jos aveti cateva dintre cadrele mele preferate, povestea Claudiei si a lui Bogdan, asa cum am vazut-o si simtit-o eu.

Claudia, Bogdan, m-am simtit foarte bine alaturi de voi, va multumesc pentru incredere si Bogdan, sa stii ca nu am uitat cuvintele frumoase pe care mi le-ai spus cand ne-am despartit dimineata, iti multumesc din nou :), sa ne revedem sanatosi, imbratisari!

Cu drag,

Stefan

 

Leave a Reply