Cipriana & Rares

” Frumusetea muntelui, senzatia de libertatea din marile spatii, bucuriile oferite de catarare, n-ar avea aceeasi valoare daca nu ar fi savurate alaturi de un camarad de coarda”

 

Am inceput cu un citat al lui Gaston Rebuffat (alpinist francez și primul om care a escaladat toate cele șase mari fețe nordice ale Alpilor) pentru ca mi se pare ca li se potriveste foarte bine prin prisma relatiei pe care o au dar si datorita faptului ca sunt oameni ai muntilor, cei doi petrecandu-si “luna de miere” parcurgand Creasta Fagarasului.

Din relatarile prietenilor si din discursurile pe care le-au avut in seara ceremoniei, Cipriana este motorul atat al relatiei cat si al cataratului pe munte :), in timp ce Rares este catalizatorul relatiei, partea linistita si calma a cuplului, liantul dintre ei. Cei doi au avut parte de o ceremonie religioasa superba in cadrul Bisericii „Sf. Nicolae”, cunoscută ca Biserica Rusa sau Biserica Studentilor, seara incheindu-se cu petrecerea de la Athenee Palace, o petrecere eleganta, unde s-au tinut speech-uri emotionante si unde cei doi impreuna cu invitatii lor s-au distrat.

A fost un eveniment boem care mi-a placut foarte mult, un eveniment in care lucrurile s-au desfasurat calm, linistit, fara stresul si graba specifica nuntilor de la noi, aveti mai jos povestea nuntii lor in imagini, enjoy!

 

Cipriana, Rares, ma bucur ca m-ati ales pe mine sa fiu fotograful evenimentului vostru, sunteti doi oameni foarte faini inconjurati de o familie deosebita si prieteni speciali, va urez sa parcurgeti impreuna Munti de Amintiri senzationale si sa cuceriti Creste de Fericire, sper sa ne revedem curand, va imbratisez!

 

Leave a Reply