Bianca + Allan

A fost odată ca-n povești,                                            Și era una la părinți
A fost ca niciodată,                                                       Și mândră-n toate cele,
Din rude mari împărătești,                                          Cum e Fecioara între sfinți
O prea frumoasă fată.                                                  Și luna între stele.

Stiu, poate pare un pic cam cheesy, dar va jur ca atunci cand eram pe final cu prelucrarea nuntii Biancai si a lui Allan, am inceput sa ma gandesc, asa cum o fac la fiecare postare, la ce voi scrie legat de experienta mea la aceasta nunta si aceste versuri mi-au venit in minte.

Bianca si Allan provin din culturi diferite, asta a facut ca aceasta nunta sa fie una si mai interesanta pentru ca a impletit intr-un mod savuros traditiile, trairile si povestile celor doi. Ca sa vi-i descriu un pic, ajungand acasa la Bianca pentru fotografierea pregatirilor, i-am cunoscut mama si mi-a dat seama pe loc de unde a preluat Bianca, finetea, eleganta si bunul gust. Despre Allan, cunoscandu-l la intalnirea preliminara, dar mai ales vazandu-l in ziua nuntii, mi s-a parut ca seamana cu Wesley Snipes tanar, habar nu am daca este asa, dar cu impresia asta am ramas. Ceremonia religioasa a fost una catolica si indiferent ce vor spune unii, este din punctul meu de vedere, o ceremonie mult mai linistita si mai touching decat multe dintre cele ortodoxe, iar asta o pun si pe seama celor care oficiaza slujbele :). Ziua a decurs intr-un mod natural, relaxarea si fericirea celor doi a fost omniprezenta, la fel si cea a parintilor, tatal Biancai chiar le-a facut concurenta invitatilor din Coasta de Fildes la dans, toata lumea s-a simtit extraordinar, inclusiv eu si Mihai, de care nu am scapat nici la evenimentul acesta :). Cei doi s-au schimbat la miezul noptii in costume traditionale africane si atunci petrecerea a explodat, o petrecere la care invitatii romani s-au contorsionat pe dansuri specifice africane, iar cei africani au bagat niste hore pe care nu stiu daca le-au inteles foarte bine :)). Mai jos aveti o parte dintre cadrele mele preferate, asa cum le-am vazut si dansat eu :).

Si ca incheierea sa fie tot un pic cheesy 🙂 :

Din umbra falnicelor bolți
Ea pasul și-l îndreaptă
Lângă fereastră, unde-n colț
Luceafărul așteaptă.

Bianca, Allan, sunt fericit ca m-ati ales pe mine sa surprind trairile voastre din ziua nuntii, va multumesc ca m-ati lasat sa-mi fac de cap 🙂 si abia astept sa ne revedem si sa povestim, impreuna cu parintii vostri sunteti o familie tare frumoasa, va imbratisez!

Cu drag,

Stefan

 

Leave a Reply