Alexandra + Gabi

Anul acesta, desi se anunta anul meu cel mai aglomerat din punct de vedere al evenimentelor, mi-am propus sa incerc sa predau materialele mai repede, drept pentru care astazi incep maratonul evenimentelor 2019, cu o nunta tare faina,o nunta ce s-a desfasurat in Bucuresti, intr-o zi insorita de februarie.

Alexandra si Gabi sunt protagonistii primului eveniment din 2019 si ma bucur ca a fost asa. Inca de la intalnire, care a avut loc intr-un loc unde mergeam in studentie :), cei doi au emanat o energie pozitiva, mi-a placut foarte mult ca si-au aranjat toate etapele din ziua nuntii cat mai degajat, astfel incat, au ajuns la locatia petrecerii foarte relaxati si pusi pe distractie. Gasca lor frumoasa de prieteni a fost la inaltime si toata petrecerea au dansat, mai ca obosisem eu sa ii fotografiez si ei nu se mai opreau :). Mai jos aveti o poveste de februarie primavaratic, spusa prin cateva dintre cadrele mele preferate, enjoy!

Alexandra, Gabi, ma bucur ca v-am cunoscut si ma bucur tare ca familia voastra se mari cu inca un membru ;), sa ne revedem sanatosi si sa ramaneti la fel de faini, big hugs!

Cu drag,

Stefan

 

 

 

Leave a Reply